TYVERIALARM

omos_icons  SIKRINGSLØSNINGER

redbox_adgang

privat_architectdrawing

 

TYVERIALARM

Din sikkerhed er noget af det vigtigste for os, og vi tilbyder derfor en lang række forskellige tyverialarmer, som kan være med til at sikre dit hjem eller din virksomhed mod indbrud.

En tyverialarm findes i mange varianter – fra mindre og enkle løsninger til større og mere omfattende systemer. Hvilken, der passer bedst til de ønsker og behov, du har, finder vi ud af i fællesskab. Typisk afhænger det af, hvor udsat din bolig/virksomhed er, hvor meget du ønsker at sikre dig, og ydermere hvor mange værdier din bolig/virksomhed rummer.

En typisk tyverialarm fungerer således, at der opsættes dektorer rundt om i din bolig eller virksomhed. Disse registrer så, hvis der er bevægelse i lokalerne efter, at alarmen er slået til. Er der det, aktiveres alarmen, og både du og vi alarmeres med det samme.

Alarmen larmer ydermere så højt, at forbipasserende vil bemærke det.

Kontakt os og hør hvilke systemer vi har, som vil passe til dig.

POWERMASTER 10 PG2 KIT

SPC 4320 - ADK - E-LINE PAKKE

TOUCH LCD-BETJ.PANEL M. AUDIO

tyverialarm

adgangskontrol

videoovervaagning

DET SIGER VORES KUNDER

  • “Vi har i flere år haft et løbende samarbejde med BS Sikring og elteknik, hvor vi har primært brugt deres sikrings afd. Vi har været meget positive over deres ekspertise og viden herom og vil til hver en tid bruge dem igen samt anbefale dem til vores andre samarbejdespartnere i forbindelse med sikringsopgaver.”
    Stefan Simonsen, Tømrermester, Simonsen Tømrer & Snedkerfirma

sikkerhedsbranchen_logodic_logo

boersen_gazelle_logo

KONTAKT

+45 70208880

 bs@bssikring.dk

   VEST: Elmegårdsvej 28C, 8361 Hasselager

   ØST: Håndværkervænget 19, 2670 Greve